Jak na to? Koupíme si pečící pytlíky, ušetří nám spoustu času a s pečeným masem se skvěle pracuje. Ušetříme si tak i práci s čištěním pekáčů. Nemáme-li pytlíky, použijeme pečící kastrol s víkem, splní stejnou službu.
Koupíme hovězí - může být krk, kližka, přední nebo nepravá svíčková, veverky, líčka. Vybereme kvalitní maso, ale nepotřebujeme to nejdražší, které najdeme.
Které hovězí maso se hodí na guláš a proč vybrat přední hovězí?
Z jakého masa uvařit guláš? Výběr je široký: guláš může být hovězí, vepřový, krůtí i zvěřinový. Tradičně se však guláš připravuje z předního hovězího, které dlouhým varem zajistí bohatou chuť omáčky.
Masopustní hodování: Zabijačkový guláš, tlačenka a výborné sádlo jako za starých časů
Sváteční masopustní období je plné dobrot a my se dnes zaměříme na pokrmy, které k masopustu a zabijačkám právem patří. Vybrali jsme pro vás prověřené recepty na masopustní guláš, vepřovou roládu, bůčkovou tlačenku a třeba i výtečnou huspeninu. Nechybí ani recept na správně vyškvařené sádlo.
Autor:5jideldenne
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena