Kuřecí vývar vás zasytí a v chladném počasí zahřeje.
Hodnocení
0.0
/ 5 (0x)
Doba přípravy
160 min
Ingredience
500 g
drůbeží krky
8 ks
libeček
8 ks
kořenová zelenina
1 ks
cibule
7 ks
nové koření
7 ks
pepř celý
3 ks
bobkový list
zálivka
3 l
voda nebo zeleninový vývar
Postup přípravy
Do studené vody dáme skelety a krky mrkev, celer, petržel, stonky libečku a petržele, cibuli i se slupkou, nové koření, kuličky pepře, bobkový list a sůl. Vaříme asi 3 hodiny.
Poté si vývar přecedíme, maso obereme a vložíme do vývaru. Zeleninu již dál nepoužíváme.
Nakrájíme novou kořenovou zeleninu na nudličky a necháme probublat, až je zelenina na skus.
Domácí nudle uvaříme zvlášť, propláchneme a vložíme do polévky. Dosolíme, přidáme nasekanou petrželku a podáváme.