3 stroužky | česnek | |
1 ks | vejce | |
1 ks | cibule | |
2.5 hrnku | voda | |
2-3 ks | žampiony | |
80 g | tvrdý sýr | |
1 hrneček | pohanka lámanka | |
podle chuti | ||
---|---|---|
sůl | ||
mletý černý pepř | ||
trojobal | ||
vejce | ||
strouhanka | ||
hladká mouka | ||
podle potřeby | ||
olej na smažení |
Milujete karbanátky? Zkuste recepty, které vás posadí na židli!
Karbanátky jsou klasikou české kuchyně. Kromě masových karbanátků jsou stále oblíbenější i ty zeleninové - z cukety, květáku, brokolice, řepy i dýně. Ale jak je připravit, aby byly opravdu šťavnaté? A existuje i jiný druh přípravy než smažení?
Autor:Jarka Petrová
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena