150 g | slanina | |
1 plátek | máslo | |
90 ml | tuk | |
1 ks | cibule | |
100 g | celer | |
1 ks | jablko | |
200 g | mrkev | |
100 g | petržel | |
3 ks | bobkový list | |
5 ks | nové koření | |
1 lžíce | hořčice plnotučná | |
800 g | hovězí zadní | |
6 ks | černý pepř | |
1 l | hovězí vývar | |
1 lžíce | třtinový cukr | |
250 ml | smetana 31% | |
podle chuti | ||
---|---|---|
sůl | ||
citron | ||
mleté divoké koření |
Nejlepší recepty na domácí knedlíky: K pečené huse, bůčku i ke guláši
Jsou pokrmy, které si bez knedlíku neumíme představit. Ale jak udělat opravdu dobrý houskový knedlík? Nebo máte raději vídeňský, karlovarský či bramborový? Na vydařené domácí knedlíky potřebujete ten správný recept, vybrali jsme pro vás ty s nejlepším hodnocením.
Budete je milovat! TOP 8 receptů na české omáčky
Co vás jako první napadne, když se řekne typicky české jídlo? Přece omáčka! Tradiční českou kuchyni si bez omáček nedokážeme představit - koprová, svíčková, rajská, ale hlavně kvalitně připravený guláš! Pojďme se podívat na ty nejlepší recepty našich čtenářů.
Autor:Markéta v troubě
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena