Králičí maso, třeba z hřbetu, odkrojíme od kosti a nakrájíme na větší kousky. Ty osolíme, okořeníme kari kořením, potřeme prolisovaným česnekem, poprášíme moukou a odložíme.
Na pokrájené slanině osmahneme pokrájenou cibuli. Mleté maso dáme do mísy, přidáme v mléce namočené a rozdrobené žemle, osmahnutou cibuli, vejce, sůl, pepř, mletou červenou papriku, sójovou omáčku a čerstvou nebo sušenou majoránku. Směs dobře promícháme.
Pekáček vymažeme sádlem a vysypeme strouhankou. Do pekáčku vyklopíme masovou směs a do ní zastrčíme kousky připraveného králičího masa. Na povrchu urovnáme, poklademe lupínky másla a pochoutkovou sekanou dáme do rozehřáté trouby. Pečeme asi 90 minut při mírné teplotě.
Pochoutkovou sekanou podáváme s vařenými brambory a zeleninovým salátem. Z kostí uvaříme polévku se zeleninou a s játrovými knedlíčky.