podle chuti | ||
---|---|---|
3 lžíce | cukr | |
1 špetka | sůl | |
2 lžíce | ocet | |
1 špetka | pepř | |
omáčka | ||
2 lžíce | olej | |
500 l | vývar | |
1 ks | cibule | |
2 lžíce | mouka | |
1 plechovka | rajský protlak | |
směs | ||
1 špetka | sůl | |
1 ks | vejce | |
1 hrst | strouhanka | |
1 ks | cibule | |
1 špetka | pepř | |
500 g | mleté maso | |
příloha | ||
6 ks | paprika | |
podle potřeby | ||
4 lístky | bobkový list | |
4 kuličky | nové koření |
Papriky na každý den: Vyzkoušejte netradičně plněné papriky, paprikovou hořčici i paprikový krém
Čerstvé papriky budou již brzy okupovat naše zahrádky a nastává ten pravý čas, kdy je ve velkém zařazujeme do jídelníčku. Pokud nemáme vlastní zdroj, využijeme sezóny, protože jejich cena v obchodech v těchto dnech klesá. Co všechno lze z paprik připravit?
Jako od babičky: Plněné papriky s rajskou omáčkou krok za krokem
Poctivý babiččin recept na plněné papriky s voňavou rajskou omáčkou. Podle našeho FOTONÁVODU ho jistě zvládnou uvařit i ti, kteří v kuchyni teprve začínají. A jaká je to dobrota!
Autor:Veronika
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena