Možností je víc, zvolte si tu, která vám nejvíc chutná:
Velká sláva z mála: Jak připravit nejlepší klasické bramborové knedlíky?
Bramborové knedlíky jsou v české kuchyni a dalších kuchyních střední Evropy nepostradatelné. V každé oblasti si mohou připravovat trochu jinak, přestože základ z brambor, vajec a mouky je vždy stejný. Jak připravit nejlepší český bramborový knedlík a k čemu ho podávat?
Halušky: Jak připravit tradiční skromné jídlo s božskou chutí
Halušky jsou symbolem slovenské kuchyně. Jednoduchý, vydatný a prostý pokrm milují všichni, kdo dovedou ocenit tradiční chutě a poctivé jídlo. Jak halušky připravit a s čím je nejlépe servírovat?
Autor:Renata Hřebíčková
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena