Šleháme vejce s cukrem, asi 15 minut, do husté pěny. Můžeme zpočátku 5 minut šlehat nad párou. Přidáme vanilkový cukr i mouku a těsto rozetřeme na plech vyložený pečícím papírem.
Pečeme v předehřáté troubě asi 8 minut na 200 °C. Ihned po upečení piškot překlopíme na pomoučenou utěrku a necháme vychladnout. Pak opatrně odstraníme pečící papír.
Smetanu smícháme s cukrem, jahodovým pyré a přimícháme nakrájené jahody. Želatinu namočíme do vody a necháme 10 minut nabobtnat. Pak ji zahřejeme k bodu varu a ihned vlijeme do smetanové náplně. Vše dobře promícháme a rozetřeme na vychladlý korpus.
Když začne náplň tuhnout, stočíme pomocí utěrky do rolády. Zabalíme do alobalu a dáme do chladničky ztuhnout.