5 stroužků | česnek | |
2 ks | cibule | |
0.4 ks | celer | |
1 ks | mrkev | |
0.5 ks | petržel | |
300 g | játra | |
100 g | anglická slanina | |
0.5 ks | paprika zelená | |
2 lžíce | mletá sladká paprika | |
800 g | krůtí maso | |
200 ml | černé pivo | |
2-3 ks | chilli paprika | |
200 g | čerstvé houby | |
podle potřeby | ||
---|---|---|
olej | ||
podle chuti | ||
sůl | ||
mletý černý pepř |
Tajný recept myslivců: Perníkový zvěřinový guláš na víně a rozmarýnu
Připravit zvěřinový guláš není nic složitého, pokud máte ten správný recept. Špetka rozmarýnu a kapka vína jsou zárukou úspěchu.
Autor:Jarka Petrová
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena