Dušená zelenina vhodná jako příloha k hovězímu masu. Postup zvládnou i úplní začátečníci ve vaření. Do hotového pokrmu ještě můžeme přidat kousek másla na závěrečné zjemnění. Pikantní dušená mrkev, příloha, která bude do 30 minut na talíři.
200 g | paprika | |
1 ks | cibule | |
500 g | mrkev | |
2 lžíce | olej | |
3 lžíce | nastrouhaný křen | |
sůl | ||
mletý černý pepř |
Mrkev, čerstvé bylinky nebo avokádo: Co dalšího by Lvům nemělo chybět v jídelníčku?
Pokud jste ve znamení Lev, tak by Vám neměla chybět v jídelníčku čerstvá zelenina. Dodá tělu energii a navíc je snadná na přípravu.
Kupujeme hovězí maso: Víte, jak upravit hovězí roštěnec, kližku či plec?
Nákup masa je pro některé výpravou do neznáma. A co teprve rozluštit, k čemu se hodí plec, kližka nebo roštěnec. Tady je jednoduchý klíč k hovězímu - jeho výběru a přípravě.
Cizrnovo-mrkvová polévka krok za krokem
Tato polévka vás jistě zahřeje a prospěje vašemu zdraví. Doplníte vitamíny, bílkoviny a určitě vás i překvapí oříšková chuť cizrny.
Autor:admin_vareni
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena