1 palička | česnek | |
2 ks | cibule | |
1 lžička | kmín | |
1 kg | vepřový bůček | |
podle chuti | ||
---|---|---|
cukr | ||
sůl | ||
kmín | ||
mletý černý pepř | ||
příloha | ||
2 ks | vejce | |
2 dl | mléko | |
4 ks | rohlík | |
150 g | polohrubá mouka | |
směs | ||
1 ks | brambory | |
1 ks | cibule | |
15-20 dkg | špek | |
500 g | kysané zelí |
Češi milují vepřové! Ale jak takovou kotletu či bůček správně připravit?
Vepřové maso patří mezi oblíbené. V našich krajích snad každý občas prahne po klasické vepřové pečeni, knedlíku a zelí. Jsou dokonce totiž lidé, kteří s tím vystačí celý život!
Autor:Renegene
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena