sůl | ||
ryba | ||
nálev | ||
---|---|---|
120 g | cukr | |
30 g | sůl | |
4-5 dl | ocet | |
1 l | voda | |
5-10 ks | bobkový list | |
10-20 kuliček | nové koření | |
podle potřeby | ||
cibule | ||
olej na smažení | ||
na obalení | ||
5-8 | bílek | |
hladká mouka |
Silvestrovské chuťovky: Top recepty na jednohubky, chlebíčky a slané rolády
Dochází vám inspirace k domácímu pohoštění? Nezoufejte, máme pro vás pár tipů na slané chuťovky, které váš slavnostně prostřený stůl pestře doplní a zmizí z talířů dávno před půlnocí.
Hermelín na talíři: Recepty, na kterých si skvěle pochutnáte
Plánujete-li posezení s přáteli či rodinou, které chcete spojit s popíjením vína, hermelín je ideálním společníkem. Pokud máte rádi sýrové speciality, máme pro vás několik osvědčených receptů, jak si hermelín chutně připravit.
Autor:makovka
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena