1 lžička | kmín | |
1 ks | kachna | |
1 lžíce | hladká mouka | |
1 lžička | mletý zázvor | |
podle potřeby | ||
---|---|---|
sůl | ||
příloha | ||
kysané zelí | ||
knedlík |
!TIP k použití vypečeného sádla
Sádlo, které jsme odebírali během pečení, necháme na chladném místě ztuhnout. Můžeme ho použít na chleba. Hodit se může i při vaření.
Jak využít při vaření domácí sádlo a škvarky?
Jak správně vyškvařit domácí sádlo a připravit křupavé škvarky? Jaké pokrmy dokáží škvarky vyzdvihnout o level výš? Pojďme se společně naučit základy poctivé české kuchyně pomocí vybraných receptů.
Recept na pečenou kachnu se zelím krok za krokem
Pečení kachny se vůbec nemusíte bát! Dnes se krok za krokem naučíme připravit kachnu pečenou na kmínu, která bude mít maso odpadávající od kosti a křupavou kůrčičku.
Svatomartinské hody - 6 nejlepších receptů na dokonalou hostinu
Přichází jedna z gastronomicky opěvovaných událostí - svatomartinské slavnosti, které neodmyslitelně patří k svátku svatého Martina. 11. listopad symbolizuje konec podzimu a příchod zimy, ale také bujaré veselí, popíjení mladého vína a pojídání slavnostních pokrmů v čele s tradiční svatomartinskou pečenou husou. Máme pro vás ty nejlepší recepty, se kterými zabodujete!
Autor:Dana
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena