3 stroužky | česnek | |
2 špetky | sůl | |
0.3 ks | celer | |
1 ks | mrkev | |
1 kelímek | zakysaná smetana | |
1 špetka | mletý černý pepř | |
1 kostka | bujón zeleninový | |
4 špetky | bylinky provensálské | |
100 g | semínka | |
1 ks | dýně Hokaido | |
podle potřeby | ||
---|---|---|
olej |
Dýňové hody: Vaříme z dýně od snídaně po večeři
Je tady půlka září, sychravější počasí a s tím i potřeba dopřát tělu syté pokrmy, které nám dodají vitamíny a hlavně nás zahřejí. K tomu nám skvěle poslouží právě dýně, ať už máslová, muškátová, špagetová a samozřejmě oblíbená Hokkaido. Pojďme si z dýně připravit snídani, oběd i rychlou večeři.
Autor:Peckish
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena