omáčka | ||
---|---|---|
sůl | ||
250 ml | vývar | |
2 lžíce | máslo | |
1 lžička | máslo | |
1-2 ks | žloutek | |
500 ml | mléko | |
1-2 svazky | pažitka | |
2 lžíce | hladká mouka |
Pažitka - koření i bylinka 1.díl
Česnek pažitka, to je správný název rostliny, která nikdy nechyběla v zahrádkách našich babiček a prababiček. Pojďme si o pažitce říct pár důležitých věcí.
Budete je milovat! TOP 8 receptů na české omáčky
Co vás jako první napadne, když se řekne typicky české jídlo? Přece omáčka! Tradiční českou kuchyni si bez omáček nedokážeme představit - koprová, svíčková, rajská, ale hlavně kvalitně připravený guláš! Pojďme se podívat na ty nejlepší recepty našich čtenářů.
Autor:Monulka
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena