1 lžička | olej | |
2-3 ks | paprika | |
200 g | eidam | |
100 g | anglická slanina | |
1 balíček | chléb toustový | |
podle potřeby | ||
---|---|---|
máslo | ||
příloha | ||
kečup | ||
zelenina | ||
tatarská omáčka |
Plátky tmavého toastového chleba mírně namažeme máslem. Na jeden z páru položíme plátek anglické slaniny, větší kousek papriky (vhodná je pálivá nebo chilli paprika) a přikryjeme ji silnějším plátkem tvrdého sýru. Pak přiložíme druhý plátek chleba. Rozehřejeme si toastovač. Plotny předem vymažeme zlehka olejem. Po ohřátí vkládáme připravené chleby a pečeme. Hotové toasty podáváme ještě teplé. Doplňujeme je kečupem, tatarskou omáčkou a krájenou čerstvou zeleninou.
Veganské plněné papriky s rajčatovou omáčkou krok za krokem
Tip na vydatný veganský oběd na způsob oblíbené české klasiky, který vás naučíme krok za krokem. Na recept budeme potřebovat jen pár surovin a základem je samozřejmě zelenina, rýže a tofu.
Autor:Stáňa
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena