Rozmrazené filé omyjeme, osušíme a pokapeme citronem. Cibule oloupeme a nakrájíme nahrubo. Mrkev očistíme a nakrájíme na kolečka. Z omyté brokolice vyřízneme košťál, který nakrájíme drobněji a růžičky brokolice rozebereme.
Nakrájenou cibuli rovnoměrně vsypeme na plech. Na cibuli přidáme mrkev a brokolici. Zeleninu můžeme i promíchat, ale není to nutné. Zeleninu jemně osolíme a trochu opepříme. Na zeleninu položíme filé z pangase a pod každé filátko vstrčíme jeden bobkový list.
Smícháme si lžíci koření na ryby s jednou lžíci koření gril a šašlik, nebo s grilovacím kořením. Připravenou směsí filé okořeníme a pokapeme olivovým olejem. Pangase upečeme v předehřáté troubě. Trvá to asi 20 - 25 minut.
Pangas podle tety chutná s bramborovou přílohou, ale můžeme podávat i s rýží.