Hit českých hospod – nakládaný hermelín: Jak nachystat nejlepší chuťovku k pivu
Nakládaný hermelín k pivu, to je čirá radost! Na klasickou chuťovku ovšem nemusíme pokaždé hned do hospody, naložit ho můžeme snadno doma a podle vlastních chutí. Ikonický sýr získává marinováním intenzivnější chuť, aroma a krémovost. Jaké jsou nejlepší způsoby nakládání a na co si dát pozor, aby byl výsledek dokonalý?
Chuťovka k pivu: Recept na domácí nakládaný hermelín
Zkuste si připravit domácí nakládaný hermelín dochucený podle vašich vlastních představ.
Topinka nemusí být nudná! Zkuste tuhle s avokádem a pečenou cizrnou krok za krokem
Tip na skvělou večeři. Topinka tak trochu v jiném podání, navíc ze samých zdravých surovin. Zkuste náš recept, uvidíte, jak si pochutnáte.
Autor:Jarka Petrová
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena