3 lžíce | majonéza | |
1 ks | cibule | |
4 lžíce | kečup sladký | |
1 lžička | dijonská hořčice | |
2 ks | nakládaná feferonka | |
4 ks | utopenci | |
podle chuti | ||
---|---|---|
cukr | ||
sůl | ||
mletý černý pepř |
1. Špekáčky vyjmeme z nálevu, oloupeme a na hrubém struhadle nastrouháme. Cibuli oloupeme a velmi jemně nakrájíme na kostičky. Feferonky očistíme a jemně usekáme. Všechny připravené ingredience promícháme a spojíme s kečupem a majonézou. Podle chuti přisolíme, opepříme a přisladíme.
2. Pomazánku z utopenců necháme asi 2 hodiny odležet v chladu. Ostrou pomazánku ze špekáčků mažeme na kolečka rohlíků nebo plátky veky, skvěle chutná i na topinkách.
3. Ostrou pomazánku z utopenců zdobíme červenou paprikou a natí petrželky.
Chuťovka k pivu: Recept na domácí nakládaný hermelín
Zkuste si připravit domácí nakládaný hermelín dochucený podle vašich vlastních představ.
Topinka nemusí být nudná! Zkuste tuhle s avokádem a pečenou cizrnou krok za krokem
Tip na skvělou večeři. Topinka tak trochu v jiném podání, navíc ze samých zdravých surovin. Zkuste náš recept, uvidíte, jak si pochutnáte.
Autor:Jarka Petrová
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena