Těstoviny - špagety nebo nudle - uvaříme ve vroucí osolené vodě téměř doměkka.
Zeleninu očistíme. Cibuli a česnek nasekáme najemno. Zelí nakrájíme na nudličky.
Na pánvi rozehřejeme olej. Přidáme cibuli, česnek a krátce opečeme. Přidáme pálivou papriku, zázvor, mleté maso a nakrájené zelí. Směs mícháme, až maso zhnědne, asi 3 - 5 minut. Pak přidáme sójovou omáčku a víno, osolíme a dusíme.
Do podušené směsi vmícháme uvařené nudle a asi minutu provaříme.
Nudle s mletým masem a zelím podáváme posypané sekanými vlašskými ořechy. Nakonec ochutíme nakrájenou petrželkou nebo koriandrem. Můžeme doplnit na hranolky nakrájenou okurkou, plátky jablek a na oleji opečenými sójovými nebo mungo klíčky.