Nejprve si omyjeme krůtí maso, očistíme je a nakrájíme na malé kousky.
Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno, žampiony důkladně omyjeme a nakrájíme na čtvrtky.
Ve větším hrnci na silném plameni přivedeme k varu osolenou vodu a zároveň na silném plameni rozpálíme pánev s olivovým olejem. Jakmile bude olej rozpálený, vložíme na pánev maso a za občasného míchání restujeme 5–6 minut na silném plameni.
Po uplynutí uvedeného času přidáme žampiony, cibuli a vše společně restujeme 4–5 minut.
Mezitím do hrnce s osolenou vodou vložíme noky a vaříme na středním plameni, dokud nevyplavou na povrch (cca 4–6 minut). Po uvaření scedíme.
K masové směsi pak přidáme smetanový sýr, smetanu, vývar, sůl, pepř a česnek. Promícháme, stáhneme na střední stupeň a vaříme 10–12 minut. Jakmile omáčka zhoustne a maso je uvařené, přidáme parmazán, pažitku a promícháme.
Do hotové omáčky vmícháme hotové noky a podáváme rozdělené na jednotlivé porce ozdobené pažitkou.