Do mísy nasypeme hladkou mouku, uděláme do ní důlek a do důlku nasypeme cukr a na něj rozdrobíme droždí. Zalijeme vlažným mlékem a droždí necháme nabobtnat.
Na kraj mísy mimo droždí rozklepneme vejce, nastrouháme máslo a přidáme sůl.
Jakmile je droždí nabobtnalé, vše vymícháme nejlépe robotem s hnětací metlí do tuhého a nelepivého těsta.
Nedáváme kynout, ale ihned těsto rozdělíme na díly a jednotlivé díly si rozválíme válečkem na tenký plátek a pomocí menší misky vykrojíme do tvaru kolečka. Kolečka stočíme do tvaru rohlíku.
Jednotlivé nekynuté rohlíky dáváme na plech s papírem a před pečením potřeme rozšlehaným vejcem.
Nekynuté rohlíky pečeme v předehřáté troubě na 180 °C. Po upečení necháme rohlíky vychladnout.