10 stroužků | česnek | |
0.8 l | olej | |
5 ks | Hermelín | |
3 listy | bobkový list | |
15 kuliček | nové koření | |
1 ks | velká cibule | |
30 kuliček | barevný celý pepř | |
5 ks | feferonka | |
podle chuti | ||
---|---|---|
sůl | ||
tymián | ||
mletá sladká paprika |
!TIP k přípravě
Takto lze nakládat jakýkoliv plísňový sýr.
Foto: Shutterstock.com
Skvělý návod na nakládaný hermelín v našem videu
Šéfkuchařův videorecept: Jak na nakládaný sýr, kterým oslníte nejednu návštěvu?
Jednoduchý a vychytaný recept, o který se s vámi rádi podělíme. Dnes vás šéfkuchař restaurace Pork's Jakub Hirsch naučí, jak si připravit nakládaný sýr Blaťácké zlato. Stačí jen sýr, jarní cibulka, česnek, vločky pikantní papriky a olej. Výsledkem je skvělá chuťovka k pivu a vínu.
Hermelín na talíři: Recepty, na kterých si skvěle pochutnáte
Plánujete-li posezení s přáteli či rodinou, které chcete spojit s popíjením vína, hermelín je ideálním společníkem. Pokud máte rádi sýrové speciality, máme pro vás několik osvědčených receptů, jak si hermelín chutně připravit.
Autor:svestttka
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena