sůl | ||
100 g | máslo | |
160 g | niva | |
60 g | tvaroh | |
1.5 dl | sladká smetana |
Máslo vyšleháme do pěny. Stranou si utřeme tvaroh a sýr s trochou soli. Smetanu vyšleháme. Do másla lehce vmícháme tvaroh, ale dobře promícháme. Nakonec vmícháme šlehačku. Nadýchanou pomazánku z nivy mažeme na čerstvé pečivo nebo jí plníme slané pečivo. Pomazánka se hodí i na chlebíčky či jednohubky.
Sýr a špenát, kombinace, která neomrzí!
Zdravému stravování vládne pestrá listová zelenina. A protože je jaro pomalu za dveřmi a špenátová sezóna se pomaličku blíží, tak vám přinášíme 10 receptů, ze kterých si zaručeně vyberete. Špenát, to není jen nepříjemná vzpomínka na školní jídelnu, ale i vděčná surovina, která se dá připravit na tisíc způsobů a vždycky může chutnat jinak. V kombinaci s různými druhy sýrů nemá chybu. Lze si tak připravit nejen polévku, omáčku k těstovinám, ale i domácí pizzu, slané chuťovky a maso nadívané právě špenátovými listy.
Bezchybná veganská pomazánka s medvědím česnekem a tofu krok za krokem
Vynikající pomazánka s bílým tofu, medvědím tofu a vlašskými ořechy krok za krokem.
Autor:erickaaa
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena