1 špetka | sůl | |
50 g | máslo | |
2 lžíce | hořčice | |
1 špetka | mletý pepř | |
20 g | hladká mouka | |
4 plátky | hovězí zadní | |
omáčka | ||
---|---|---|
1 ks | cibule | |
1 lžička | hořčice | |
3 lžíce | sádlo | |
5 dkg | špek | |
2 ks | bobkový list | |
1 l | hovězí vývar | |
náplň | ||
2 ks | okurky kyselé | |
2 ks | vejce natvrdo | |
8 plátků | slanina nebo šunka |
Vaříme z hovězího: Recept na španělského ptáčka krok za krokem
Plátek hovězího plněný vejcem, okurkou, slaninou a párkem. Kdo by neznal klasického španělského ptáčka. Příprava je trochu zdlouhavější, ale ne tak náročná, jak by se na první pohled mohlo zdát. Vaříme krok za krokem.
Autor:Veronika
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena