krém | ||
---|---|---|
150 g | cukr | |
250 g | máslo | |
500 g | tvaroh | |
těsto | ||
6 lžic | cukr | |
6 ks | vejce | |
3 lžíce | kakao | |
1 lžička | kypřicí prášek do pečiva | |
6 lžic | polohrubá mouka | |
2 lžíce | rostlinný olej | |
poleva | ||
25 g | máslo | |
120 g | čokoláda na vaření | |
podle potřeby | ||
maliny |
Sklízíme a zavařujeme maliny a ostružiny
Koncem června a začátkem prázdnin dozrávají na našich zahrádkách sladké maliny. Ke konci prázdnin se přidají i temně fialové ostružiny. Tento článek vám pomůže s jejich zpracováním.
Proč jíst maliny? Zlepší vám pleť a odbourají cholesterol
Toto drobné, sladké ovoce patří mezi jedno z mála, které ještě roste ve volné přírodě a díky němuž si můžeme dopřát lahodné občerstvení třeba při procházkách lesem.
Sladký tip na víkend: Upečte si Míša řezy bez lepku a vajec krok za krokem
Celiakie a jiné potravinové alergie jsou v současnosti velmi časté. Proto si dnes připravíme krok za krokem recept na oblíbené Míša řezy právě pro alergiky. Avšak chutnají stejně dobře jako ty "nedietní".
Autor:Romulka
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena