na ozdobu | ||
---|---|---|
máta | ||
podle potřeby | ||
prosciutto | ||
růžový meloun | ||
podle chuti | ||
ocet balsamico |
Z melounu nakrájíme větší kostky, do kterých vydlabeme malou dírku. Do ní nalijeme kapku balzamikového octa, přikryjeme plátkem prosciutta - jen ho trochu zmačkáme, aby nepřesahoval přes meloun. Meloun s prosciuttem a balzamikem ozdobíme lístkem máty a podáváme. Zdroj: iPrima.cz - Teď vaří šéf!
Videorecept: Melounový sorbet pro okamžité osvěžení
Meloun, citron, voda a cukr. Nic víc není potřeba a můžete si doma vyrobit lahodný melounový sorbet a zpříjemnit si parné dny.
Jak přežít horko: Zkuste melounovou limonádu!
Meloun k horkému počasí neodmyslitelně patří. Právě teď je ten správný čas připravit si z něj lahodný a osvěžující nápoj, který můžeme popíjet třeba celý den.
Autor:Zdeněk Pohlreich
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena