2 stroužky | česnek | |
1 ks | cibule | |
0.3 ks | celer | |
1-2 ks | mrkev | |
1 ks | petržel | |
1 ks | bobkový list | |
25-30 g | čerstvý zázvor | |
500 g | maso hovězí přední | |
8 kuliček | celý černý pepř | |
2-3 ks | jarní cibulka s natí | |
4 kuličky | celé nové koření | |
2 ks | zelí Pak choi | |
podle chuti | ||
---|---|---|
sůl | ||
chilli vločky |
Pomalu tažený vývar jako nejlepší životabudič
Poctivý vývar vyžaduje čas a pomalé vaření, díky němuž dosáhne své síly a plné chuti. Hodí se do všech polévek, omáček, ale i jako základ pod pečené maso, při přípravě rizota a dalších pokrmů, které potřebují chvíli k dušení a prolnutí chutí. Vývar, kterému nechybí "štáva", jak na to? Zkuste naše prověřené recepty.
Autor:Jarka Petrová
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena