Výborné maso vhodné na oslavy nebo jako hlavní chod k nedělnímu obědu.
Hodnocení
4.7
/ 5 (9x)
Doba přípravy
30 min
Ingredience
5 plátků
kuřecí prsa
marináda
2 ks
vejce
10 dkg
majonéza
1 lžíce
sójová omáčka
1.5 lžičky
mletá sladká paprika
0.5 lžičky
pálivá mletá paprika
Postup přípravy
Všechny suroviny na marinádu vyšleháme. Do směsi naložíme maso na 3 - 5 dní.
Lze použít i vepřové maso, ale je třeba ho nechat uležet opravdu tak 5 dní, aby bylo krásně křehké.
Po uležení smažíme maso v majonéze na rozpáleném oleji.
Maso v majonéze podáváme s libovolnou přílohou. Dobré jsou hranolky, krokety, bramborová kaše či chleba. Záleží, co má kdo rád.Když plátky masa před naložením naklepeme, bude maso lepší, bude se téměř rozpadat.