Recept na květákový mišmaš s fazolkami a kysanou smetanou.
Hodnocení
2.9
/ 5 (912x)
Doba přípravy
45 min
Ingredience
1 ks
květák
250 g
kysaná smetana
1 ks
bílý jogurt
50 g
tvrdý sýr
250 g
fazolové lusky
podle chuti
1 lžíce
olej
sůl
ocet
mletý černý pepř
Postup přípravy
Květák očistíme, rozdělíme na růžičky a ve vroucí osolené vodě je vaříme do poloměkka. Zvlášť si uvaříme fazolky. Oboje scedíme a fazolky nakrájíme na kousky.
V míse smícháme květák s fazolkami. Přidáme nastrouhaný sýr, smetanu, jogurt a podle chuti květákový salát okořeníme solí, pepřem a octem.
Květákový salát se sýrem dobře promícháme a můžeme podávat.