0.3 ks | celer | |
1 ks | mrkev | |
1 ks | petržel | |
3 ks | bobkový list | |
5 kuliček | nové koření | |
5 kuliček | celý pepř | |
1 kg | kuřecí díly na polévku | |
podle chuti | ||
---|---|---|
sůl |
!TIP k uchování vývaru
Pokud chceme vývaru udělat větší množství a skladovat ho třeba několik měsíců, stačí, když vývar nalijeme do pytlíků určených do mrazáku. Takto zamrazený vývar užíváme dle potřeby. Je i skvělým základem pro jiné polévky.
Foto: Shutterstock.com
Recept na domácí zeleninový vývar krok za krokem
Pravý domácí zeleninový vývar je ideálním základem pro přípravu řady pokrmů. Vyplatí se uvařit hned větší množství a po porcích zamrazit. Připravíme si ho krok za krokem.
Recept na poctivý hovězí vývar krok za krokem
Dnes si ukážeme, jak si připravit domácí hovězí vývar. Poctivý vývar vyžaduje pomalé vaření a kvalitní suroviny. Proto si na jeho přípravu vyhradíme dostatek času.
Autor:Hanka
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena