sůl | ||
1 lžíce | solamyl | |
pepř | ||
1 lžička | kari koření | |
4 ks | kuřecí prsní řízky | |
omáčka | ||
---|---|---|
3 stroužky | česnek | |
sůl | ||
2 lžíce | máslo | |
100 ml | mléko | |
2 ks | cibule | |
300 ml | smetana | |
0.5 ks | brokolice | |
pepř | ||
1 lžíce | hladká mouka | |
1 hrst | nasekaná cibulová nať | |
podle potřeby | ||
olej | ||
na ozdobu | ||
rajče |
Knedlíky ke svatomartinské huse: Jaké vybrat a jak je připravit?
Svatomartinská husa se bez knedlíků neobejde, které však vybrat? Budou se hodit kynuté houskové, bramborové, špekové, chlupaté, karlovarské nebo snad Pajfálské? A jaké můžeme i zkombinovat?
Autor:Dana
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena