Česnek oloupeme a prolisujeme. Kuřecí prsa podle potřeby očistíme, omyjeme a osušíme.
Připravené maso nakrájíme na kostičky. Ze sójové omáčky, oleje, pepře, česneku, koření na čínu a čubriky vymícháme marinádu, do které kostičky kuřecího naložíme aspoň na hodinu.
Zatím si napaříme nebo uvaříme mraženou zeleninu.
Rozpálíme si pánev. Vsypeme na ni marinované kostičky a zprudka je osmahneme. Přidáme zeleninu a vše zalijeme poloivnou malého kečupu. Směs asi 5 minu zprudka smažíme a pak 3 minuty dusíme. Podle chuti nakonec směs osolíme.
Zatím si z chleba usmažíme topinky a nastrouháme sýr.
Topinky očesnekujeme, rozložíme na ně kuřecí směs a posypeme je strouhaným sýrem.
Kuřecí topinky ihned podáváme.