Maso osolíme, opepříme a potřeme polovinou česneku. Ostrouháme kůru z limetek, šťávu vymačkáme. Očistíme pórek a nakrájíme ho. Oloupané mango nakrájíme na plátky a vyjmeme pecku.
Pánev potřeme olejem a vložíme do ní kuřecí maso. Polijeme šťávou z limetek a obložíme kůrou. Pečeme v troubě při 200 °C asi 30 minut. Jednu limetku nakrájíme na tenké plátky.
Na másle asi 5 minut podusíme zbytek česneku, nakrájené feferonky a pórek. Vypečenou šťávu z masa rozředíme 100 ml vody a nalijeme do pánve k cibuli. Přidáme cukr, rum a nasekaný tymián, povaříme. Asi na 2 minuty přidáme plátky manga.
Na talířích polijeme kuřecí stehýnka omáčkou a ozdobíme limetkami.