6 ks | rajčata | |
2-3 ks | cuketa | |
2 ks | paprika zelená | |
4 ks | kuřecí stehno | |
marináda | ||
---|---|---|
2 lžíce | olej | |
bílý jogurt | ||
2 lžíce | čerstvý rozmarýn | |
na potření | ||
2 lžíce | olej | |
1 lžička | grilovací koření | |
1 větvička | čerstvý rozmarýn | |
podle chuti | ||
sůl | ||
mletý černý pepř |
Speciál o grilování: Protože Češi grilování milují!
Grilování a opékání špekáčků na ohni k létu nepochybně patří. Opravdu pravidelně griluje až 90 % Čechů a lidé si jídlo na grilu připraví jednou za čtrnáct dní, Češi tak patří ke světové špičce v grilování. Gril zkrátka patří téměř k povinné výbavě každé domácnosti a Češi se hojně účastní i grilovacích kurzů.
Autor:Jarka Petrová
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena