omáčka | ||
---|---|---|
1 stroužek | česnek | |
2 ks | cibule | |
500 g | kuřecí srdce | |
těsto | ||
2 stroužky | česnek | |
2 ks | vejce | |
9 ks | brambory | |
podle chuti | ||
sůl | ||
majoránka | ||
tymián | ||
sójová omáčka | ||
mletý kmín | ||
mletý černý pepř | ||
podle potřeby | ||
solamyl | ||
olivový olej | ||
hladká mouka |
Bramboráky na pět způsobů: Klasické, plněné uzeným i pečené v troubě
Bramboráky - česká klasika, která se neomrzí. Ale vyzkoušet tyto smažené placky na různé způsoby se rozhodně vyplatí. Naučíme vás bramboráky tradiční, plněné špenátem, doplněné houbami i fitness variantu z trouby.
Autor:xkarolix
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena