1 lžíce | olej | |
50 g | čedar | |
1 ks | tortilla | |
50 g | kuřecí maso vařené | |
1 hrst | fazole černé | |
250 ml | salsa Mexicana |
1. Připravíme si vařené kuřecí maso, které natrháme na vlákna. Čedar nastrouháme.
2. V misce smícháme maso, fazole, čedar, polévkovou lžíci Salsy Mexicana a směsí naplníme tortillu. Přehneme na polovinu a dokřupava opečeme na oleji na pánvi, ale ještě lépe - nasucho na grilu.
3. Kuřecí Quesadillu podáváme se zbylou Salsou Mexicana, guacamole a zakysanou smetanou.
Jalapeňos – chilli papričky, které bodují nejen v mexické kuchyni
Pokud máte rádi ostrá jídla, pak určitě znáte tento druh chilli papričky, ale jestli považujete Jalapeňos za super extra pálivou pochutinu pro otrlé, pak vás musíme vyvézt z omylu. Jalapeňos můžeme zařadit mezi mírně až středně pálivé, na stupnici pálivosti všech druhů papriček měřené v jednotkách SHU jsou dokonce takové druhy jako je Purpur, Maylon nebo Red Giant až čtvrté od konce!
5 surovin a trocha trpělivosti: Tak málo stačí k výrobě levných domácích tortill
Už jste někdy ochutnali domácí tortilly? Jsou výborné, snadné na přípravu a oproti kupovaným je cena zanedbatelná. Následně při jejich plnění můžeme experimentovat podle libosti.
Videorecept: Pikantní mexické burritos s masovou směsí
Připravte si podle našeho snadného videoreceptu výbornou specialitu mexické kuchyně a pochutnejte si na křupavé tortille naplněné masovou směsí z hovězího. Do 35 minut máte hotovo.
Autor:order
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena