Kuřecí prsa omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky. Vložíme do mísy a spojíme s vejcem. Přidáme solamyl, mletý zázvor a zakápneme worcestrem. Vše promícháme a necháme odležet 2 - 3 hodiny v lednici.
Cibuli oloupeme a nakrájíme na proužky. Mandle spaříme vařící vodou a zbavíme slupek. Několik mandlí dáme stranou na ozdobu, ostatní nakrájíme na jemné nudličky. Broskev necháme okapat. 1/2 broskve nakrájíme na kostičky. Druhou půlku rozdělíme na 4 díly, které použijeme na ozdobu. Zálivku připravíme z broskvové kompotové šťávy, sójové omáčky a vína.
Jasmínovou dlouhozrnnou rýži propláchneme a uvaříme ve větším množství neochucené vody. Scedíme a necháme okapat. Rýže se nesmí lepit.
V hluboké pánvi zprudka orestujeme naložené maso. Jakmile se zatáhne, zmírníme teplotu a přidáme cibuli a mandle. Asi po jedné minutě, za stálého míchání, vlijeme zálivku. Jakmile směs zhoustne, vmícháme broskve a rýži.
Prohřejeme a ihned podáváme.
Kuřecí prsa s rýží a broskví (každou porci) přizdobíme kouskem broskve a několika celými mandlemi.