Kuřecí játra omyjeme,očistíme od blan a osušíme. Nakrájíme na kousky a smícháme se škrobovou moučkou.
Pórek a kapii nakrájíme na čtverečky, cibuli na proužky. Odvážíme si krájený bambus z konzervy.
Zálivka:
Víno, sojovou omáčku a nálev z bambusu smícháme, okořeníme mletým zázvorem, Glutasolem, trochu přisladíme a vmícháme lžičku škrobové moučky.
Na rozpáleném oleji orestujeme kuřecí játra. Asi po čtyřech minutách postupně přidáváme cibuli, papriku, bambus a nakonec pórek. Za stálého míchání vlijeme promíchanou zálivku. Zmírníme oheň a mícháme do zhoustnutí.
Každý stolovník má svoji misku s rýží, do které si přidává hotová kuřecí jatýrka.
Výborným doplňkem je zeleninový salát.