3 stroužky | česnek | |
50-80 g | máslo | |
2-3 lžičky | strouhanka | |
50 ml | mléko | |
1 ks | cibule | |
1 ks | květák | |
1 ks | bobkový list | |
200 g | anglická slanina | |
0.5 lžičky | čubrica | |
4 plátky | bílý toastový chléb | |
700 g | krůtí mleté maso | |
podle potřeby | ||
---|---|---|
olej | ||
podle chuti | ||
sůl | ||
kmín |
Květák nemusí být nudnou surovinou: Vyzkoušejte 8 rychlých receptů
Rychlé a levné recepty z květáku, kterým neodoláte. Dozlatova osmažený, zapékaný v bešamelu, květák marinovaný či v podobě karbanátků. Který recept si oblíbíte vy?
Autor:Jarka Petrová
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena