1 špetka | sůl | |
150 g | máslo | |
2 ks | cibule | |
1 špetka | kmín | |
1 hrst | houby sušené | |
5 ks | brambor | |
4 ks | vejce | |
1 balíček | chlebový kvásek | |
4 l | studená voda |
Klasické i neotřelé recepty s kysaným zelím nejen na víkend
Cenově dostupné a hlavně velmi zdravé kysané zelí je neodmyslitelnou součástí podzimního a zimního jídelníčku. Naše tělo dokáže prohřát, dodat mu spoustu vitamínů a o stupínek výš posunout naši imunitu. Vybrali jsme pro vás pár skvělých receptů.
Recept na krkonošské kyselo krok za krokem
Pravé krkonošské kyselo sloužilo v chudých rodinách mnohdy jako hlavní chod. Nenašli byste v něm vejce, mléko a cibuli. Vařilo se zásadně ze sušených hub. Polévka je hustá a podává se s brambory.
Autor:Kačák
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena