Krevetky podušené na víně s česnekem a kořením můžete podávat jako předkrm nebo chuťovku. Místo kečupu lze použít protlak.
Hodnocení
2.9
/ 5 (1410x)
Doba přípravy
35 min
Chutnalo
1x
Ingredience
- -
česnek
- -
olej
- -
sůl
1 ks
cibule
- -
pažitka
- -
kečup
400 g
krevety
100 ml
bílé víno
- -
citronová šťáva
- -
pepř bílý mletý
100 g
sýr tavený
- -
oregano
Postup přípravy
Cibulku zpěníme na oleji, přidáme očištěné krevety, na plátky nakrájený česnek, najemno nakrájenou pažitku, okořeníme, osolíme a opékáme. Potom zalijeme směsí kečupu, bílého vína a citronové šťávy a nakonec přidáme tavený sýr, který necháme roztavit. Podáváme s bílým pečivem.