Foie gras rozmělníme vidličkou půl napůl s rohlíkem namočeným v mléce, můžeme i rozmixovat.
Nádivku dochutíme (respektive dosolíme) podravkou, muškátovým oříškem, trochou koření divočina a zalijeme armagnacem (velkým panákem na nádivku do cca 6 křepelek).
Ještě do nádivky přidáme nakládaný zelený pepř (samozřejmě bez láku) a na velmi jemno nasekanou limetku (minikostičky cca 2 x 2 mm), ta pak způsobí drobné "výbuchy" na jazyku.
Nádivku nacpeme do křepelek, zvenku křepelky okořeníme směsí koření divočina a každou obalíme do plátku slaniny.
Křepelky dáme péct na 30 minut do trouby předehřáté na asi 200 °C. Ke konci můžeme pustit na 10 minut gril, ale to už je opravdu Chef - D´Oeuvre.
Křepelky nadívané foie gras podáváme jako delikátní hlavní chod s přílohou podle chuti.