1 balení | listové těsto (rozválený plát) | |
1 balení | Créme Olé pudink bez vařeni Dr.Oetker vanilkový | |
200 ml | rostlinné mléko | |
300 g | Creme VEGA Dr. Oetker | |
2 lžíce | třtinový cukr | |
4 lžíce | jahodová marmeláda |
Předehřejeme si troubu na 190°C, listové těsto rozkrojíme na půl, vidličkou propícháme a pečeme zhruba 10-15 minut dozlatova. Mezitím si připravíme krém. Do mísy nalijeme rostlinné mléko, přidáme 2 lžíce třtinového cukru a pudink bez vaření a šleháme zhruba 3 minuty do zhoustnutí. Poté přidáme Créme Vega nebo jiný rostlinný tvaroh a znovu zašleháme.
Listové těsto vyndáme z trouby a necháme vychladnout. Spodní plát namažeme marmeládou, pak naneseme připravený krém a přiklopíme druhým plátem litového těsta. Horní plát můžeme ještě poprášit moučkovým cukrem a můžeme podávat.
Skvěle vypadá i chutná: Veganský nepečený dort s malinami krok za krokem
Vynikající osvěžující dort, který je ideální do teplého počasí. Navíc je veganský a při přípravě nemusíte zapnout ani troubu. Krok za krokem vám ukážeme, jak ho připravit.
Nejoblíbenější moučníky s tvarohem: Vrhněte se na pečení a oslaďte život celé rodině
Také milujete tvarohové koláče a dorty? Máte rádi sladkou klasiku, nebo naopak rádi zkoušíte nové recepty? Přinášíme vám výběr 10 moučníků, které rozhodně nezklamou.
Fenomenální tvarohové řezy v 8 variantách
Prověřené recepty na vynikající řezy z tvarohu, které můžeme připravit pro každou příležitost. Z piškotového těsta, s ovocem i bez a hlavně se spoustou čokolády.
Autor:Jitka Langeová
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena