Králíka (hřbety) vykostíme, dobře očistíme a opláchneme. Maso nakrájíme na užší proužky a vložíme do misky. Posypeme směsí koření na čínu, trochou solamylu, zakapeme olivovým olejem a necháme chvíli uležet.
Dobře si zahřejeme WOK pánev se lžící oleje. Na rozehřátou pánev vsypeme připravené maso z králíka. Orestujeme ho zprudka a promícháme, aby se zatáhlo maso ze všech stran. Pak maso zakapeme sójovou omáčkou a necháme restovat. Občas promícháme.
Asi po 10-ti minutách přidáme k masu na větší (delší) kousky nakrájenou cuketu, promícháme s masem a necháme chvíli prohřívat. Před koncem vsypeme ke směsi jemně nakrájené bílé zelí, promícháme a necháme prohřát se směsí.
Králíka po čínsku můžeme podávat s vařenými bramborami nebo s bramboráčky, ale je vynikající i s rýží.