Slaninu nakrájíme na kostičky, oloupanou cibuli nadrobno nasekáme. Klobásy (nějaké levnější) pokrájíme na kolečka.
Na slanině zpěníme cibuli. Přidáme kolečka klobás, osmažíme a vylijeme fazole i se šťávou. Kovbojské fazole ochutíme roztlačeným česnekem, osolíme a prohřejeme. Podle chuti můžeme ještě dokořenit nebo přidat trochu kečupu.
Kovbojské fazole podáváme s chlebem.
jsou chutné a velmi rychlé, naprostá spokojenost :-)
Milan
Fazole
Já dělám obdobný; na pánev s trochou oleje nechám zesklovatět cibulku, přidám nakrájenou papriku a rajčata, může být i brokolice, podusím s trochou vody doměkka, přidám 2 plechovky fazolí v tomatě, ochutím solí, trochou pepře, můžu přidat stroužek česneku a chilli papričku,...