250 g | listové těsto | |
3 lžíce | olej na smažení | |
1 | vejce na potření | |
nádivka | ||
---|---|---|
3 stroužky | česnek | |
sůl | ||
4 ks | vejce | |
1 ks | cibule | |
200 ml | zakysaná smetana | |
1 špetka | muškátový květ | |
200 g | tvrdý sýr | |
mletý černý pepř | ||
500 g | čerstvý listový špenát | |
podle chuti | ||
sůl | ||
1 lžička | kmín |
Špenátová sezóna brzy v plném proudu: Recepty, díky kterým si ho zamilujete
Zapomeňte na školní jídelnu. Zelené listy špenátu se dají připravit velmi chutně, pestře a se zážitky z dětství mají málo společného. Zkuste svěží lístky baby špenátu podávat jen tak za syrova třeba k jahodám a sýrům, připravte z nich skvělou přílohu, polévku a nemějte strach je použít i do náplní.
Autor:Dana
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena