2 stroužky | česnek | |
200 g | brambory | |
100 g | cibule | |
100 g | mrkev | |
200 g | zelí | |
2 ks | bobkový list | |
2 lžíce | rajský protlak | |
300 g | červená řepa | |
5 kuliček | celý černý pepř | |
500 g | hovězí s kostí | |
podle chuti | ||
---|---|---|
sůl | ||
kopr | ||
petržel | ||
mletý černý pepř | ||
podle potřeby | ||
olej na smažení |
!TIP k podávání
Boršč na talíři doplníme kopečkem zakysané smetany, ta polévku krásně zjemní. Nesmí chybět čerstvé snítky kopru a petrželky na ozdobu.
Recept na pravý ukrajinský boršč krok za krokem
Recept na pravý ukrajinský boršč - hustou polévku se spoustou zeleniny a masem. Je velmi sytá, zahřeje a skvěle chutná. Polévku se naučíme krok za krokem.
Poctivá domácí zelňačka: Top recepty na hustou a vydatnou polévku
Poctivá zelňačka - hustá a vydatná polévka, která v chladných dnech skvěle zahřeje a nasytí. Její příprava je trochu složitější, ale podle těchto vybraných receptů ji hravě zvládne úplně každý. Zelňačka s klobásou i bez, s uzeným masem, na vegetariánský způsob, ale také s houbami, cuketou nebo červenou řepou. Kterou si vyberete?
Autor:Kuchař z Ruska
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena