Kimči podáváme jako salát k různým jídlům, anebo jako samostatný pokrm. Kvašená zelenina s exotickou chutí je plná vitamínů a chuti a udrží nás zdravými zejména v zimním období.
Co je fermentace a proč kvašené potraviny prospívají zdraví?
Objevte tajemství fermentace neboli kvašení a proč se z ní stává hit moderní kuchyně. Naučte se, co můžeme fermentovat, jaké techniky použít a proč je tato starobylá metoda zpracování zdraví prospěšná.
Jak z litru mléka udělat doma poctivý jogurt: Zvládneme to i bez jogurtovače
Doma si uvaříme jogurt tak, aby byl přesně podle nás: jemný, kyselejší, nebo hutný řecký. Stačí mléko, lžíce živého jogurtu a pár hodin stálého tepla. Ukážeme jednoduchý postup, možnosti bez jogurtovače i fígle, které dělají rozdíl.
Autor:yanchee


Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena