podle potřeby | ||
---|---|---|
olej | ||
cuketa | ||
tortilla | ||
jarní cibulka | ||
mleté vepřové maso | ||
kimchi | ||
podle chuti | ||
sůl | ||
lime | ||
mletý černý pepř | ||
chilli pasta | ||
na potření | ||
bílý jogurt |
Cuketu a jarní cibulku očistíme a nakrájíme nadrobno. Mleté maso osolíme, opepříme a opečeme na pánvi s rozehřátým olejem, až je dozlatova.
Tortillu namažeme bílým jogurtem, přidáme nakrájenou cuketu, jarní cibulku, mleté maso a pokapeme šťávou z limetky. Nakonec přidáme kimchi a chilli pastu. Poté jen tortillu zabalíme a máme hotovo.
Kimchi tortilly s mletým masem a zeleninou podáváme jako chuťově zajímavý hlavní chod. Množství surovin přizpůsobíme vlastním chutím a množství porcí.
Dopřejte si porci zdraví! Kvašený korejský kimchi salát krok za krokem
Tradiční korejský salát, který je podáván téměř ke všem pokrmům. Je plný vitamínů a dokonce celosvětově vnímán jako jedno z nejzdravějších jídel. Variant existuje nespočet, snad každá rodina má ten svůj kimchi salát, dnes se naučíme krok za krokem tento základní recept.
5 surovin a trocha trpělivosti: Tak málo stačí k výrobě levných domácích tortill
Už jste někdy ochutnali domácí tortilly? Jsou výborné, snadné na přípravu a oproti kupovaným je cena zanedbatelná. Následně při jejich plnění můžeme experimentovat podle libosti.
Autor:Vaření s láskou
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena