Uvaříme silné espresso a v něm rozpustíme hořkou čokoládu nalámanou na menší kousky. Máslo necháme trochu povolit, nakrájíme na kousky a utřeme s moučkovým cukrem a žloutkem. Pak vmícháme lžíci čokoládovo-kávové směsi. Přimícháme mouku a vypracujeme těsto. Vytvoříme z něj kouli, zabalíme ji do fólie a necháme chvíli v chladu uležet.
Troubu předehřejeme na 170 °C.
Těsto rozválíme na placku silnou asi 3 mm a vykrajujeme z ní kolečka. Jednotlivé kousky přeneseme na plech vyložený pečicím papírem a pečeme v předehřáté troubě asi 10 minut.
Na polovinu vychladlých koleček naneseme vždy lžičku čokoládovo-kávové
směsi a přiklopíme zbylými kolečky. Kávové zákusky ozdobíme rozpuštěnou čokoládovou polevou a kávovými zrny.